OnLine ΧΡΗΣΤΕΣ

Έχουμε 124 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση

Συνάντηση ομάδας εκπαιδευτικών στο Anamur της Τουρκίας (1 έως 7 Μαΐου 2017)

Κατά το χρονικό διάστημα από 01 έως και 07 Μαΐου 2017,  ομάδα εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας μετέβη στο Anamurτης Τουρκίας στα πλαίσια υλοποίησης εγκεκριμένου Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Προγράμματος Erasmus+ με τίτλο ?e-serviceseducation? το οποίο και υλοποιείται με την συμμετοχή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, και του 1ου Γυμνασίου Άρτας. Στην εκπαιδευτική αποστολή μετείχε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας Κος Γεωργογιάννης Ιωάννης, ο Προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων της Διεύθυνσης  Κος Ζαχαρέλος Ιωάννης,  ο Σύμβουλος Αγγλικής Γλώσσας Νομών Άρτας και Πρέβεζας Κος Σκιαδάς Γρηγόριος καθώς και ομάδα εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν την πρόοδο του προγράμματος και να εκπαιδευτούν σε καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις και πρακτικές ?ηλεκτρονικής? διδασκαλίας. Η συνάντηση κρίθηκε από τους συμμετέχοντες ως εξαιρετικά παραγωγική υπογραμμίζοντας τα σημαντικά οφέλη που απορρέουν από  την συμμετοχή των εκπαιδευτικών μας σε εκπαιδευτικές συμπράξεις με Διεθνή ακτινοβολία.

 

 

2η Επίσκεψη της ΔΔΕ Άρτας στο Anamur της Τουρκίας (16-20 Νοεμβρίου 2016)

Πραγματοποιήθηκε από 16 έως και 20 Νοεμβρίου 2016 το τρίτο κατά σειρά project meeting στα πλαίσια προγράμματος Erasmus+ με τίτλο e-services education που υλοποιεί η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας στο Anamur της Τουρκίας.

Στην Ελληνική αποστολή συμμετείχαν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας και εννέα εκπαιδευτικοί οι οποίοι ως μέλη της παιδαγωγικής ομάδας εκπόνησης του προγράμματος είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την πρόοδο που έχει συντελεστεί τους τελευταίους μήνες και σε συνεργασία με τους Τούρκους συναδέλφους τους να καταστρώσουν σχέδιο δράσης μέχρι την επόμενη εκπαιδευτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Άρτα. 

 

Επίσκεψη της ΔΔΕ Άρτας στο Anamur της Τουρκίας

Πραγματοποιήθηκε από 28 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου 2016 προκαταρκτική εκπαιδευτική επίσκεψη στο Anamur της Τουρκίας στα πλαίσια Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο e-services education. Στην συνάντηση έλαβαν μέρος η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας με επικεφαλής τον Διευθυντή κο Γεωργογιάννη Ιωάννη καθώς και δυο εκπαιδευτικοί από το 1ο Γυμνάσιο Άρτας που συμμετέχουν ως εταίροι στο πρόγραμμα μαζί με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Anamur στην Τουρκία.

Επίσκεψη στην Τουρκία - Μάρτιος 2016

 

Επίσκεψη στην Τουρκία - Μάρτιος 2016

Επίσκεψη Τούρκων Εκπαιδευτικών στην Άρτα

Πραγματοποιήθηκε  στην Άρτα μεταξύ 8 και 9 Μαΐου 2016 επίσκεψη ομάδας Τούρκων στελεχών της εκπαίδευσης, πολιτειακών παραγόντων  και εκπαιδευτικών από την πόλη Anamur της περιφέρειας Μερσίνης της νότιας Τουρκίας. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια Ευρωπαϊκού  προγράμματος Erasmus+ στο οποίο συμμετέχουν ως εταίροι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας και το 1ο Γυμνάσιο Άρτας. Την Τουρκική αποστολή υποδέχτηκε και καλωσόρισε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας κ. Γεωργογιάννης Ιωάννης. Στα πλαίσια του προγράμματος επισκέψεων η αποστολή επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλειο Ψαθά και τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη. Το πρόγραμμα που έχει τριετή διάρκεια και φέρει τον τίτλο e-services education έχει ως στόχο την δημιουργία μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέσω της οποίας θα προωθηθούν βέλτιστες εκπαιδευτικές πρακτικές προς όφελος και των δυο εκπαιδευτικών κοινοτήτων.

 Επίσκεψη των Τούρκων εκπαιδευτικών στην Άρτα - Μάιος 2016

 

Επίσκεψη των Τούρκων εκπαιδευτικών στην Άρτα - Μάιος 2016

 


?>
 

2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

maketa 15 2 2024

1o ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

 

 

 

 

 

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ

<< < Μάρτιος 2024 > >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31